Posjeti HAVK Mladost web-shop

Poznati protivnici Barakuda na OI u Riju

event 11.04.2016.

Nakon odigranog kvalifikacijskog turnira za Olimpijske Igre, u Trstu je održan žrijeb skupina i Barakude su doznale svoje protivnike u Rio de Janeiru. Prije izvlačenja 12 ekipa je podijeljeno u 6 jakosnih parova, a Hrvatska kao Olimpijski pobjednik nije mogla biti u grupi sa svjetskim i europskim prvacima – Srbijom. Žrijebom je određeno da Hrvatska […]

Nakon odigranog kvalifikacijskog turnira za Olimpijske Igre, u Trstu je održan žrijeb skupina i Barakude su doznale svoje protivnike u Rio de Janeiru. Prije izvlačenja 12 ekipa je podijeljeno u 6 jakosnih parova, a Hrvatska kao Olimpijski pobjednik nije mogla biti u grupi sa svjetskim i europskim prvacima – Srbijom.

Žrijebom je određeno da Hrvatska igra u skupini B, na poziciji B6. Na bazenu Marie Lenk, protivnici našoj izabranoj vrsti će biti: 6.8. – SAD, 8.8. – Crna Gora, 10.8. – Španjolska, 12.8. – Italija te 14.8. – Francuska.
U skupini A nalaze se: Srbija, Grčka, Brazil, Australija, Japan i Mađarska.
Po četiri najbolje ekipe iz skupina A i B ulaze u četvrtfinale koje je na rasporedu 16.8. na Olimpijskom stadionu za vodene sportove u Riju.