Poznati svi sudionici final 4 turnira

event 17.03.2018.

Kolo prije kraja Regionalne lige poznati su svi sudionici final 4 turnira koji će se igrati u Dubrovniku 13. i 14. travnja. Posljednji sudionik završnice je splitski Jadran koji je u 17. kolu slavio u Budvi i time pobjegao 4 boda najbližim pratiteljima (Mornaru i Partizanu). Jug je prvi i kao takav je domaćin turnira. […]

Kolo prije kraja Regionalne lige poznati su svi sudionici final 4 turnira koji će se igrati u Dubrovniku 13. i 14. travnja.

Posljednji sudionik završnice je splitski Jadran koji je u 17. kolu slavio u Budvi i time pobjegao 4 boda najbližim pratiteljima (Mornaru i Partizanu).
Jug je prvi i kao takav je domaćin turnira. U polufinalu će igrati protiv splitskog Jadrana. Drugo polufinale sigurno će igrati Jadran iz Herceg Novog i Mladost. JAdran je trenutno drugi, a Mladost treća. U posljednjem kolu Jadran dočekuju posljednje Primorje i veliko bi iznenađenje bilo sve osim uvjerljive pobjede domaćina. Mladost dočekuje POŠK te također vjerujemo kako će gosti otići praznih ruku.