Preko Novog Zelanda do osam najboljih

event 17.12.2019.

Hrvatska juniorska reprezentacija, igrači do 20 godina, nadigrala je Novi Zeland s 15:6 (3-0, 3-1, 4-3, 5-2) i plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva koje se održava u Kuvajtu. Naše su juniorske Barakude mirno i sigurno ušle u utakmicu, napravile početnu prednost od 3 pogotka u prvih osam minuta koju su tijekom utakmice samo dodatno povećavali. […]

Hrvatska juniorska reprezentacija, igrači do 20 godina, nadigrala je Novi Zeland s 15:6 (3-0, 3-1, 4-3, 5-2) i plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva koje se održava u Kuvajtu.

Naše su juniorske Barakude mirno i sigurno ušle u utakmicu, napravile početnu prednost od 3 pogotka u prvih osam minuta koju su tijekom utakmice samo dodatno povećavali. Iskoristile su ovu prvu eliminacijsku utakmicu za uvježbavanje i doradu sitnih detalja koji će biti presudni već sutra u četvrtfinalu kada Hrvatsku očekuje borba za prolaz među četiri najbolje momčadi Svijeta.

Na tom putu naći će im se reprezentacija Španjolske. Ona je, naime, u svojoj skupini ostvarila sve 4 pobjede te s danom odmora dočekuje ovaj dvoboj koji je na rasporedu u srijedu s početkom u 15:20 h.

U današnjem susretu osmine finala Hrvatsku je s 3 pogotka predvodio Goran Solje, dva su dodali Karlo Kreković, Marin Vrdoljak, Jerko Penava, Marko Žuvela i Lovro Paparić, dok su jednom precizni bili Matias Biljaka i Luka Bajić.