Posjeti HAVK Mladost web-shop

Preko POŠK-a do Dubrovnika

event 23.08.2019.

Juniori HAVK Mladosti ostvarili su uvjerljivu pobjedu u 2. kolu nad splitskim POŠK-om 20:10 (6:2, 3:4, 4:3, 7:1) i tako se plasirali na završni turnir koji se igra sljedećeg tjedna u Dubrovniku. Vincekovi su momci ozbiljno shvatili današnji zadatak i odmah u startu dali do znanja Splićanima, koji nisu došli u punom broju – u […]

Juniori HAVK Mladosti ostvarili su uvjerljivu pobjedu u 2. kolu nad splitskim POŠK-om 20:10 (6:2, 3:4, 4:3, 7:1) i tako se plasirali na završni turnir koji se igra sljedećeg tjedna u Dubrovniku.

Vincekovi su momci ozbiljno shvatili današnji zadatak i odmah u startu dali do znanja Splićanima, koji nisu došli u punom broju – u zapisniku je popunjeno 11 od 14 mogućih mjesta, kako ne misle izgubiti današnju utakmicu.

Nakon uvjerljivog starta trener Vincek imao je prostora uvježbavati neke sitnice i detalje uoči večerašnjeg derbija s Jugom te dati priliku svim igračima. U drugoj i trećoj četvrtini obje ekipe postigle su po 7 pogodaka, da bi Mladostaši u posljednjoj ponovno ubacili u višu brzinu i završili utakmicu s 10 pogodaka prednosti.

Najraspoloženiji je s 4 pogotka bio Luka Bajić, po 3 su postigli Vid Brčić, Luka Mihić i Tin Fabris, dvaput su precizni bili Eugen Rumbak, Roko Požarić i Branimir Herceg, dok se jednom u listu strijelaca upisao Toni Bušić. Marko Miškić u prve je dvije četvrtine skupio 2 obrane, dok je njegov kolega s kapicom br. 13, Matko Stipičević prikupio 5 obrana.

Tako su nakon 2. kola poznati putnici za Dubrovnik na završni turnir 4 najbolje momčadi u Hrvatskoj, barem što se zagrebačke skupine tiče. O tome tko će s kojeg mjesta odlučit će posljednja utakmica turnira između naših Žabaca i dubrovačkih Gospara koja je na rasporedu večeras, s početkom u 21:15.