Posjeti HAVK Mladost web-shop

Primorac na Mladosti slavio nad Egerom i izborio osminu finala Euro Kupa

event 05.12.2020.

Primorac iz Kotora slavio je nad mađarskim Egorom u drugoj utakmici kvalifikacija Euro Kupa koje se ovog vikenda igraju na bazenu Mladosti. Primorac je pobijedio rezultatom 9:15 (4:3, 1:5, 3:3, 1:4) i tom pobjedom izborio plasman u osminu finala Euro Kupa. “Odlična igra, čestitam svojim igračima javnim putem. Mislim da smo pobjedili jednu renomiranu ekipu […]

Primorac iz Kotora slavio je nad mađarskim Egorom u drugoj utakmici kvalifikacija Euro Kupa koje se ovog vikenda igraju na bazenu Mladosti. Primorac je pobijedio rezultatom 9:15 (4:3, 1:5, 3:3, 1:4) i tom pobjedom izborio plasman u osminu finala Euro Kupa.
“Odlična igra, čestitam svojim igračima javnim putem. Mislim da smo pobjedili jednu renomiranu ekipu punu povijesti. Mađarska je poznata kao ozbiljna zemlja u vaterpolu, a Eger kao ozbiljan klub. Mislim da su momci napravili jedan korak naprijed u kratkom vremenu na što mogu biti zadovoljan. Nećemo se opustiti ali ušli smo u daljnji krug što je bio cilj i želja, no nikakav imperativ. Čestitam momcima.” – poručio je trener VK Primorac Kotor Sandro Sukno.
Najbolji strijelac kod Egera bio je Benedek Baksa s pet pogodaka dok je kod Primorca najučinikovitiji bio Marko Gopčević sa šest obrana. Goste iz Mađarske očekuje još utakmica s Mladosti. Žapci su već pobijedili Primorac na otvaranju turnira te ne smiju izgubiti s više od šest razlike kako bi potvrdili prolazak u iduću fazu natjecanja.
‘’Ovo je nova situacija za nas, mi smo mladi tim. Naravno, nisam sretan zbog poraza ali sutra s Mladosti moramo biti bolji i pokazati koliko možemo. Čestitam ovim putem Primorcu na pobjedi!’’ – izjavio je nakon utakmice trener Egera Marton Petrovai.
Utakmicu Mladosti i Egera prenosti će PlanetSport.