Posjeti HAVK Mladost web-shop

Primorje i Jug očekivano

event 25.10.2015.

U drugoj skupini kvalifikacija za Kup Hrvatske, koja se igrala u Splitu, nije bilo iznenađenja. Na final 4 će Primorje i Jug. Uoči turnira u Splitu znalo se da samo uz veliku senzaciju Medveščak ili POŠK mogu izboriti jedno od prva dva mjesta koja vode na final 4. Jug i Primorje su bili izraziti favoriti […]

U drugoj skupini kvalifikacija za Kup Hrvatske, koja se igrala u Splitu, nije bilo iznenađenja. Na final 4 će Primorje i Jug.

Uoči turnira u Splitu znalo se da samo uz veliku senzaciju Medveščak ili POŠK mogu izboriti jedno od prva dva mjesta koja vode na final 4. Jug i Primorje su bili izraziti favoriti i tu ulogu su u potpunosti opravdali i “prošetali” se do završnice.

Najzanimljivije na ovom turniru bilo je za vidjeti prvi ovosezonski sraz dviju najjačih hrvatskih momčadi. U tvrdoj i izjednačenoj utakmici Jug i Primorje odigrali su neodlučeno 7:7.

Jug je turnir završio kao prvoplasirani sa gol razlikom +40, dok Primorje ima gol razliku +30 što najbolje pokazuje da su i Primorje i Jug svoje kofere za final 4 mogli pakirati još prije ovog turnira. Treba izvodjiti pobjedu POŠK-a nad Medveščakom u borbi za 3. mjesto,