Pro Recco na treningu u Zagrebu

event 28.12.2018.

Nakon kratkotrajne pauze zbog božićnih blagdana, seniori Mladosti su ponovo u bazenu. Na trodnevne trening utakmice stigao je Pro Recco, jedan od najboljih europskih klubova kojeg vodi Ratko Rudić, a za koji nastupa dojučerašnji Žabac Luka Bukić. Mladost dvotjednu pauzu koristi u radnom ozračju. U goste nam je stigao proslavljeni Recco, protiv kojeg će igrači […]

Nakon kratkotrajne pauze zbog božićnih blagdana, seniori Mladosti su ponovo u bazenu. Na trodnevne trening utakmice stigao je Pro Recco, jedan od najboljih europskih klubova kojeg vodi Ratko Rudić, a za koji nastupa dojučerašnji Žabac Luka Bukić.
Mladost dvotjednu pauzu koristi u radnom ozračju. U goste nam je stigao proslavljeni Recco, protiv kojeg će igrači trenera Zorana Bajića odraditi 4 treninga. Ne sumnjamo da će Žapcima, pogotovo mlađim igračima, sjajno doći odmjeravanje snaga s ponajboljim svjetskim igračima, kao što su vratar Tempesti, te igrači Ivović, Mandić, Filipović, Kayes te donedavni suigrač Bukić.
Valja spomenuti da radni odmor u Zagrebu provode bivši Mladostaši koji su na privremenom radu diljem Europe: Pavić (Olympiacos), Lončar (Jug CO), Milaković Savona), Vukičević (Marseille) i Babić (Strasbourg).