Posjeti HAVK Mladost web-shop

Protiv Brazila u četvrtfinalu

event 15.08.2016.

Hrvatski vaterpolisti u četvrtinalu Olimpijskih igara u Riju igrati će protiv domaćina Brazila. U posljednjem kolu po skupinama Hrvatska je izgubila od Francuske rezultatom 9:8. Hrvati su poveli 1:0, ali bilo je to jedino naše vodstvo na utakmici. Najveća francuska prednost tijekom susreta bila je 2 razlike te su hrvatski reprezentativci nekoliko puta došli do […]

Hrvatski vaterpolisti u četvrtinalu Olimpijskih igara u Riju igrati će protiv domaćina Brazila.

U posljednjem kolu po skupinama Hrvatska je izgubila od Francuske rezultatom 9:8. Hrvati su poveli 1:0, ali bilo je to jedino naše vodstvo na utakmici. Najveća francuska prednost tijekom susreta bila je 2 razlike te su hrvatski reprezentativci nekoliko puta došli do izjednačenja, ali nikako nisu mogli preokrenuti susret u svoju korist.
Uz Mladostaša Bukića, koji je postigao 1 gol, strijelci za Hrvatsku bili su Sukno (3), Krapić (2) te Burić i Šetka po 1.
U drugoj skupini do posljednje utakmice nije se znao konačni poredak. Mađari su pobijedili Brazil 10:6 te su osvojili skupinu, a nama u četvrtfinalu poslali Brazil. Utakmica Hrvatska-Brazil igra se u utorak u 15:10 po lokalnom vremenu (20:10 po hrvatskom vremenu).