Posjeti HAVK Mladost web-shop

Protiv Dinama po prvu pobjedu u LEN Ligi prvaka

event 18.10.2019.

Vrhunski europski vaterpolo ponovno dolazi u Zagreb. Vaterpoliste Mladosti u subotu očekuje prva domaća utakmica u Ligi prvaka, a u goste im dolazi Dinamo Tbilisi. Susret drugog kola igra se od 19 sati na bazenu Mladost, a ulaznice se mogu kupiti u sustavu ulaznice.hr. Žapcima je ovo prilika za prve bodove u prestižnom europskom natjecanju, […]

Vrhunski europski vaterpolo ponovno dolazi u Zagreb. Vaterpoliste Mladosti u subotu očekuje prva domaća utakmica u Ligi prvaka, a u goste im dolazi Dinamo Tbilisi. Susret drugog kola igra se od 19 sati na bazenu Mladost, a ulaznice se mogu kupiti u sustavu ulaznice.hr.

Žapcima je ovo prilika za prve bodove u prestižnom europskom natjecanju, a trener Zoran Bajić vjeruje u uspjeh svoje ekipe.

 ”Znamo da nas očekuje skup odličnih pojedinaca. Tu je i naš bek, dijete Mladosti, Marko Jelača, ljevoruki napadač iz Novog Sada, zatim nekadašnji član Vojvodine i Ortigie, Boris Vapenski te još Damir Crepulja, Fabio Baraldi, ali i mnogi drugi. Vrlo dobro posložena individualna ekipa koja kroz Dinamo Tbilisi traži zalet za gruzijsku vaterpolo reprezentaciju. Ozbiljan je to skup individualaca koji predstavljaju kolektiv koji se uzdiže. Pružena im je ta prilika da se kroz Ligu prvaka spremaju što je moguće bolje na reprezentativnom nivou i shvatit ćemo ih vrlo ozbiljno.“ – zaključio je trener Mladosti Zoran Bajić.

Mladosti samopouzdanje daju i dominantne predstave u Regionalnoj ligi. Lovre Miloš, jedan od najučinkovitijih Žabaca ove sezone, vjeruje da će na domaćem bazenu i uz pomoć glasne podrške s tribina upisati pobjedu nad gruzijskim prvakom.

‘’Kao i svaki protivnik u Ligi prvaka i Dinamo Tbilisi apsolutno je dobra i jaka momčad, sastavljena od par zaista jakih pojedinaca, poput našeg Marka Jelače i Borisa Vapenskog. Moramo biti maksimalno pripremljeni, očekuje nas teška utakmica, no mislim da smo bolji i da protiv njih imamo velike šanse uzeti sigurne bodove na domaćem terenu. Nadam se dolasku što većeg broja naših navijača, stoga pozivam sve da nas podrže jer mi igramo za njih i nadamo se da ćemo im pružiti zaista dobru i kvalitetnu igru.“ – izjavio je Lovre Miloš.