Posjeti HAVK Mladost web-shop

Protiv Jadrana za polufinale Prvenstva Hrvatske

event 16.03.2016.

Mladostaši večeras u 20:30 dočekuju splitski Jadran u drugoj utakmici četvrtfinala Prvenstva Hrvatske. Nakon pobjede 7:6, izborene prošle srijede na Poljudu, Žapci večeras dočekuju Jadran u drugoj utakmici četvrtfinala Prvenstva Hrvatske. Pobjeda u prvoj utakmici od 1 razlike je vrlo značajna, ali pitanje prolaska u polufinale odlučivat će se večeras na Savi. Trenera Hrestaka i […]

Mladostaši večeras u 20:30 dočekuju splitski Jadran u drugoj utakmici četvrtfinala Prvenstva Hrvatske.

Nakon pobjede 7:6, izborene prošle srijede na Poljudu, Žapci večeras dočekuju Jadran u drugoj utakmici četvrtfinala Prvenstva Hrvatske. Pobjeda u prvoj utakmici od 1 razlike je vrlo značajna, ali pitanje prolaska u polufinale odlučivat će se večeras na Savi.

Trenera Hrestaka i naše mladiće na dodatni oprez tjera i činjenica da su ove sezone poraženi od Splićana u Kupu Hrvatske rezultatom 12:9. U posljednja tri tjedna Mladost je pokazala uspon forme i nanizala četiri uzastopne pobjede u Regionalnoj ligi i domaćem prvenstvu. Pokažu li igrači takvo zalaganje i igru i protiv Jadrana, sigurni smo da prolazak u polufinale neće doći u pitanje.

Boljeg iz večerašnjeg dvoboja, nadamo se naše Žapce, u polufinalu očekuje Primorje koje je u dvije utakmice lagano svladalo šibenski Solaris.

Utakmica na bazenu na Savi počinje u 20:30, a sude je Štampalija i Rak.