Posjeti HAVK Mladost web-shop

Protiv Juga za 5.mjesto

event 31.07.2016.

U polufinalnom susretu za plasman od 5.-8. mjesta na Kupu Hrvatske nade Mladosti slavile su protiv Zadra rezultatom 4:3 (4:1, 0:0, 0:1, 0:1). U nedjelju u 10 sati igraju protiv Juga za 5. mjesto. Protiv Zadra malim Žapcima bila je dovoljna jedna vrlo dobra četvrtina. Na samom startu poveli su 4:1 te su do kraja […]

U polufinalnom susretu za plasman od 5.-8. mjesta na Kupu Hrvatske nade Mladosti slavile su protiv Zadra rezultatom 4:3 (4:1, 0:0, 0:1, 0:1). U nedjelju u 10 sati igraju protiv Juga za 5. mjesto.

Protiv Zadra malim Žapcima bila je dovoljna jedna vrlo dobra četvrtina. Na samom startu poveli su 4:1 te su do kraja susreta uspjeli obraniti stečenu prednost. Bila je to utakmica sa malo golova, ali i malo isključenja (samo 7 ukupno). Treba istaknuti da je ponajbolji igrač Mladosti, Tkalčec, već sredinom prve četvrtine skupio 2 isključenja što je svakako otežalo posao treneru Sappeu.

Nakon utakmice trener Campi je rekao:
Bili smo znatno bolji u prvoj četvrtini što nam se pokazalo dovoljno za pobjedu. Za krajnji rezultat zaslužna je naša nešto duža klupa“.

Kvaternik je za Žapce postigao 2 gola dok su po 1 postigli Jugovac i Bucić.