Posjeti HAVK Mladost web-shop

Protiv Partizana u 16. kolu Triglav Regionalne vaterpolo lige

event 02.03.2019.

Mladost će u 16. kolu Triglav Regionalne vaterpolo lige ugostiti beogradski Partizan. Utakmica je na rasporedu u 18:00. Nakon poraza od Jug CO u LEN Ligi prvaka, Žapci se okreću Regionalnoj ligi, natjecanju u kojem čvrsto drže vrh tablice s “okruglih” 40 bodova iz 15 nastupa. Protivnik im je Partizan, koji je na predzadnjoj poziciji […]

Mladost će u 16. kolu Triglav Regionalne vaterpolo lige ugostiti beogradski Partizan. Utakmica je na rasporedu u 18:00.
Nakon poraza od Jug CO u LEN Ligi prvaka, Žapci se okreću Regionalnoj ligi, natjecanju u kojem čvrsto drže vrh tablice s “okruglih” 40 bodova iz 15 nastupa. Protivnik im je Partizan, koji je na predzadnjoj poziciji s 11 bodova. Već taj podatak nagovještava kakvu utakmicu publika može očekivati na Savi.
Pomicanje završnog turnira Regionalne lige, zbog ulaska Jadran HN u finale LEN Euro kupa, dalo je treneru Bajiću i njegovim igračima tri dodatna tjedna za podizanje forme. Rekli bi kao naručeno da se saniraju ozljede kapetana Marcelića i Lazića, fizički i psihički osvježi ekipa nakon niza napornih utakmica i putovanja, te podigne forma koja je, nakon sjajnog prvog dijela sezone, u padu zadnjih nekoliko tjedana.
Upravo u tom smjeru su i razmišljanja trenera Bajića prije dvoboja s Partizanom:
“Važno mi je da se u nadolazećem razdoblju podigne naša razina fizičke pripremljenosti, te da uklonimo tehničke pogreške koje su se pojavile u našoj igri i na taj način vratimo automatizme koji će nam biti nužno potrebni u nastavku sezone. Utakmica s Partizanom je prva stanica prema ostvarenju tog cilja.”
Ljubitelji vaterpola u Zagrebu danas imaju prigodu uživati u vaterpolu obaju spolova jer nakon susreta Mladosti i Partizana koji je na rasporedu u 18:00, slijede utakmice ženske Regionalne vaterpolo lige u kojima nastupaju Mladost, POŠK, Crvena Zvezda i Palilula.
Još jedan razlog više za posjet plivalištu SRC Mladost.