Protiv POŠK-a bez ozlijeđenog Kunca

event 24.06.2020.

Naši će Žapci u petak, 26. lipnja nakon više od tri mjeseca stanke nastaviti s nadmetanjima. U četvrtfinalu Prvenstva Hrvatske, Mladost će za suparnika imati splitski POŠK. Obje će se utakmice odigrati na našem zatvorenom plivalištu uz Savu i to dan za danom (petak i subota), a slijedom dogovora klubova. – Uz dužno poštovanje suparniku, […]

Naši će Žapci u petak, 26. lipnja nakon više od tri mjeseca stanke nastaviti s nadmetanjima. U četvrtfinalu Prvenstva Hrvatske, Mladost će za suparnika imati splitski POŠK. Obje će se utakmice odigrati na našem zatvorenom plivalištu uz Savu i to dan za danom (petak i subota), a slijedom dogovora klubova.


Uz dužno poštovanje suparniku, mislim da će nam utakmice s POŠK-om biti zapravo nešto malo lakši ulazak, povratak u sezonu – rekao je Zoran Bajić, trener Mladosti.

Momčad je spremna, naši ciljevi se nisu promijenili u odnosu na ono što smo proklamirali početkom sezone. Što se momčadi tiče, za utakmice s POŠK-om neće konkurirati Marin Dašić i vratar Jerko Jurlina iz čisto preventivnih razloga. Obojica su naime bila na zadarskom teniskom turniru prošlog tjedna, te smo ne želeći ništa prepuštati slučaju, obojicu ‘smjestili’ u neki oblik samoizolacije – rekao je trener Bajić na konferenciji za novinare dodavši da u konkurenciji za susret neće biti i još jednog igrača.

Aljoša Kunac je ozlijeđen nedavno na treningu. U početku smo mislili da je posve bezazlena ozljeda oka, ali se ipak ispostavilo da je bila potrebno staviti pet šavova na mrežnici oka. Uskoro će ih i skidati, a očekujem da će se vratiti punom treningu sredinom sljedećeg tjedna – rekao je trener Bajić.

Uz šefa stručnog stožera, na konferenciji za novinare je bio i kapetan momčadi, vratar Ivan Marcelić koji je kratko istaknuo.
Ovako dugačko razdoblje bez utakmica, a onda je još bilo i doba bez treninga sigurno nitko od nas nikada u karijeri nije imao. Sada je iza nas nekih 60 dana treninga, mislim da spremni jesmo, a definitivno jesmo željni vaterpola, utakmica.

Utakmice četvrtfinala Prvenstva Hrvatske, Mladost – POŠK igraju se u petak, 26. lipnja (20.45), te dan kasnije, u subotu, 27. lipnja (10.30) na zatvorenom plivalištu uz Savu. Pozivamo sve naše navijače, prijatelje kluba i vaterpolo da pozdrave Žapce i naše suparnike u povratku vaterpola, dakako uz pridržavanje svih epidemioloških sigurnosnih mjera.