Protiv POŠK-a u 3. kolu PH

event 23.10.2021.

Nakon završetka kvalifikacija u LEN Ligi prvaka, HAVK Mladost nastavlja Prvenstvo Hrvatske utakmicom protiv splitskog POŠK-a koja je na rasporedu 23.10. u 18:00 na plivalištu ŠRC Mladost. Ritam subota-srijeda-subota se nastavlja za igrače trenera Bajića. U goste Žapcima stiže splitski POŠK, mlada momčad koja je na samom dnu ljestvice nakon poraza u prva dva kola […]

Nakon završetka kvalifikacija u LEN Ligi prvaka, HAVK Mladost nastavlja Prvenstvo Hrvatske utakmicom protiv splitskog POŠK-a koja je na rasporedu 23.10. u 18:00 na plivalištu ŠRC Mladost.

Ritam subota-srijeda-subota se nastavlja za igrače trenera Bajića. U goste Žapcima stiže splitski POŠK, mlada momčad koja je na samom dnu ljestvice nakon poraza u prva dva kola od Juga AO i Jadrana. Želja je mladostaša da se vrate navici pobjeđivanja nakon tri uzastopna poraza od splitskog Jadrana.

Evo što o utakmici s POŠK-om kaže vratar Jurlina koji je zamijenio ozlijeđenog Marcelića:

“Momčad im je slična kao i prošle godine. Dakle radi se o mladim igračima, slično kao i kod nas. Smatram da smo u toj utakmici favoriti i da trebamo pobijediti.”

Trener Bajić:

“Nadam se našoj boljoj izvedbi u odnosu na susrete s Jadranom, te dobroj igri i pobjedi. To su utakmice koje mi trebamo i moramo pobjeđivati uz dužno poštovanje POŠK-u”