Posjeti HAVK Mladost web-shop

Protiv Vojvodine za bijeg od pratitelja

event 26.01.2017.

Nakon što je u prošlom kolu (igranom u srijedu) Mladost bila slobodna, ovaj vikend na Savu dolazi posljednjeplasirana Vojvodina. Iako su Žapci preskočili kolo u srijedu, sa velikim zanimanjem smo pratili rezultate utakmica na drugim bazenima. U Splitu su odigrane dvije uzbudljive utakmice u kojima su domaćini ostvarili polovićan uspjeh. Partizan je ubilježio i treći […]

Nakon što je u prošlom kolu (igranom u srijedu) Mladost bila slobodna, ovaj vikend na Savu dolazi posljednjeplasirana Vojvodina.

Iako su Žapci preskočili kolo u srijedu, sa velikim zanimanjem smo pratili rezultate utakmica na drugim bazenima. U Splitu su odigrane dvije uzbudljive utakmice u kojima su domaćini ostvarili polovićan uspjeh. Partizan je ubilježio i treći poraz u nizu i opasno ugrozio svoje izglede za final 4. Beograđani se kući vraćaju bez bodova protiv Mornara. Ovaj rezultat još jednom potvrđuje kako Mladostaši moraju biti zadovoljni sa remijem protiv Mornarevaca kolo ranije. Splićani su pobijedili sa 8:7, a gosti su imali čak i posljednji napad za izjednačenje koji nisu realizirali.

Jadran ST je ugostio Primorje te su odigrali neizvjesnu utakmicu od početka do kraja koju su gosti ipak dobili rezultatom 11:10. U preostale dvije utakmice favoriti (Jug i Jadran HN) su očekivano slavili protiv Budve odnosno Vojvodine.

Situacija na tablici izgleda jako povoljno za Mladostaše koji se nalaze na 3. mjestu. Prvi pratitelj im je Primorje koje ima dva boda manje, ali i utakmicu više. Ekipe koje su izvan pozicija koje vode na final 4 također imaju utakmicu više od Žabaca i tri boda manje (partizan) te 5 bodova manje Mornar.

Iako u Zagreb stiže posljednja momčad na tablici, utakmica Ratku Štritofu i njegovim momcima je jako važna kako bi potvrdili dobar položaj na tablici. Stoga dođite ih podržati na Savu da naprave još jedan korak ka nastupu na final 4 turniru. Utakmica se igra u subotu u 18 sati i ulaz je slobodan za sve.