Prvenstvo Hrvatske prekinuto zbog Covida

event 03.09.2021.

Prvenstvo Hrvatske za uzrast nada prekinuto je zbog Covida na preporuku Stožera civilne zaštite Dubrovačko neretvanske županije. Nažalost jedna sudionica turnira je pozitivna na Covid 19, te je Povjerenstvo HVS-a donijelo odluku o prekidu natjecanja kako bi se spriječilo eventualno daljnje  širenje zaraze. Od strane Povjerenstva stigla je obavijest da će se neodigrane utakmice zadnjeg […]

Prvenstvo Hrvatske za uzrast nada prekinuto je zbog Covida na preporuku Stožera civilne zaštite Dubrovačko neretvanske županije. Nažalost jedna sudionica turnira je pozitivna na Covid 19, te je Povjerenstvo HVS-a donijelo odluku o prekidu natjecanja kako bi se spriječilo eventualno daljnje  širenje zaraze.

Od strane Povjerenstva stigla je obavijest da će se neodigrane utakmice zadnjeg dana Prvenstva Hrvatske nastojati odigrati naknadno, nakon realnog roka izolacije. Isto se odnosi i na susret za 3. mjesto u kojem su se trebali sastati HAVK Mladost i VK Medveščak, a termin i mjesto odigravanja će biti određeno od strane Povjerenstva HVS-a.