Posjeti HAVK Mladost web-shop

Prvenstvo Hrvatske za mlađe nade u Vukovaru

event 29.08.2018.

U Vukovaru se od 29.8-2.9. održava Otvoreno prvenstvo Hrvatske za mlađe nade. Na put prema Vukovaru će i najmlađi Mladostaši koji nastupaju u skupini D. Najmlađa kategorija u HVS-u, mlađe nade, imaju jedno glavno natjecanje u godini, a to je Otvoreno prvenstvo Hrvatske. Upravo ovo natjecanje odigrat će se ovaj tjedan u Vukovaru čime će […]

U Vukovaru se od 29.8-2.9. održava Otvoreno prvenstvo Hrvatske za mlađe nade. Na put prema Vukovaru će i najmlađi Mladostaši koji nastupaju u skupini D.

Najmlađa kategorija u HVS-u, mlađe nade, imaju jedno glavno natjecanje u godini, a to je Otvoreno prvenstvo Hrvatske. Upravo ovo natjecanje odigrat će se ovaj tjedan u Vukovaru čime će završiti natjecateljska sezona 2017/18.
Između 17 ekipa koje će nastupiti na ovom natjecanju nalazi se i Mladost koja će za protivnike u prvoj fazi imati Osijek, Mornar i Opatiju. Svoj prvi nastup mali Žapci imat će protiv Osijeka u četvrtak 30.8. u 10:40. Istog dana u večernjim satima protivnik će im biti Mornar. Natjecanje po skupinama za Žapce će završiti protiv Opatije točno u podne zadnjeg dana kolovoza.
Prve dvije ekipe nastavit će borbu za medalje, dok će preostale u borbu za plasman od 9.mjesta pa nadalje.