Posjeti HAVK Mladost web-shop

Prvi poraz mlađih kadeta

event 07.10.2022.

Nakon pet utakmica i isto toliko pobjeda u polufinalnim turnirima, pa potom i još dvije pobjede na završnom turniru, u osmom ovosezonskom susretu, a 3. kolu završnog turnira Hrvatskog kupa u Šibeniku, mlađi su kadeti Mladosti izgubili prvu utakmicu. Bolji je u Crnici bio Jadran, minimalno 8:7 za Splićane ili po četvrtinama – 4:2, 0:2, […]

Nakon pet utakmica i isto toliko pobjeda u polufinalnim turnirima, pa potom i još dvije pobjede na završnom turniru, u osmom ovosezonskom susretu, a 3. kolu završnog turnira Hrvatskog kupa u Šibeniku, mlađi su kadeti Mladosti izgubili prvu utakmicu.

Bolji je u Crnici bio Jadran, minimalno 8:7 za Splićane ili po četvrtinama – 4:2, 0:2, 2:2, 2:1.
Ovom je pobjedom Jadran sebi osigurao izravan plasman u subotnje polufinale u večernjim satima, dok će naši dječaci subotu započeti s četvrtfinalom.

Početak utakmice nije nalikovao na takav epilog jer su naši momci poveli 3:0 (Maglica i Sappe 2), te 4:1 (još jedan gol Maglice). U drugoj se četvrtini Jadran u potpunosti vratio i uspio poravnati, pa je nakon polovice utakmice rezultat bio izjednačen (4:4). Nakon toga slijede minute velike izjednačenosti, ali i činjenica da mladi mladostaši više nisu uspijevali povesti već su bili osuđeni na dostizanje suparnikove prednosti. Pola minute prije kraja, Karlo Šindler je uspio smanjiti na 7:8 što se pokazalo i konačnim rezultatom. Više od toga očito ovog puta nije išlo.

Kod Jadrana je najbolji strijelac bio Nardo Skejić s čak 6 golova i za njega Mladost nije uspjela pronaći odgovor ili rješenje. Za našu su momčad golove postigli – Deni Sappe i Ivan Maglica po 2, te Karlo Šindler i Tonka Rogulj 1.

Mali mladostaši u subotu ujutro, od 10.00 sati igraju protiv Opatije LRH utakmicu četvrtfinala.