Prvi poraz nada na završnici Kupa

event 21.07.2018.

U posljednjem kolu prvog dijela natjecanja nade Mladosti izgubile su od POŠK-a sa 4:0. Obje ekipe nastavljaju borbu za medalje. U drugu fazu Splićani će prenijeti tri boda iz skupine. Mladi Žapci mučili su se sa realizacijom i nisu uspjeli postići pogodak. Obrana Žabaca dugo je izdržavala ali sredinom druge četvrtine su primili dva gola […]

U posljednjem kolu prvog dijela natjecanja nade Mladosti izgubile su od POŠK-a sa 4:0. Obje ekipe nastavljaju borbu za medalje.

U drugu fazu Splićani će prenijeti tri boda iz skupine. Mladi Žapci mučili su se sa realizacijom i nisu uspjeli postići pogodak. Obrana Žabaca dugo je izdržavala ali sredinom druge četvrtine su primili dva gola u nizu. Nakon zaostatka od 2 gola, nisu se uspjeli vratiti u utakmicu te su u svakoj od preostale dvije četvrtine primili po jedan pogodak.
U borbu za prve četiri mjesta su se plasirali POŠK i Mladost te Primorje i Jug iz druge skupine. Primorje i POŠK u novu grupu ulaze sa 3 boda. U subotu navečer (20:10) Mladostaši igraju protiv Primorja koje je ostvarilo svih 5 pobjeda.