Posjeti HAVK Mladost web-shop

Put juga bez Paškvalina i Geratovića

event 29.10.2015.

Vaterpolisti Mladosti krenuli su u četvrtak nešto prije podne put Dubrovnika. Trener Hrestak na put je poveo igrače na koje računa za dvoboje protiv Juga (petak) i Jadrana iz Herceg novog (nedjelja). U Zagrebu su ostali Paškvalin i Geratović koji je će morati na još jednu operaciju i neće ga opet biti u sastavu neko […]

Vaterpolisti Mladosti krenuli su u četvrtak nešto prije podne put Dubrovnika. Trener Hrestak na put je poveo igrače na koje računa za dvoboje protiv Juga (petak) i Jadrana iz Herceg novog (nedjelja).

U Zagrebu su ostali Paškvalin i Geratović koji je će morati na još jednu operaciju i neće ga opet biti u sastavu neko vrijeme. Paškvalin je pod antibioticima i sigurno neće biti s momčadi u Dubrovniku, ali se možda priključi za drugu utakmicu turneje.

Žapci su put juga krenuli autobusom dobro raspoloženi, a kapetan Milaković kaže: “Igrači jedva čekaju put po Dalmatini jer znaju da stajemo ma odmoristu Krka gdje je klopa vrhunska, a pogotovo desert. Tih 8 sati do Dubrovnika nam je kao otić na kavicu jer smo često na toj dionici i već smo se navikli.

Po dolasku, u večernjim satima, na bazenu u Gružu naša momčad će odraditi trening.