Regionalni turnir za kadete

event 16.05.2019.

Pred kadetima u sljedeća 3 dana predstoji odigrati 5 utakmica. Riječ je naime o turniru Regionalne lige za igrače rođene 2005. godine i mlađe. Turnir će se odigravati u Dubrovniku od petka do nedjelje, 17.  – 19. svibnja. Uz Žapce na turniru će nastupiti još i Jadran ST i Jug CO kao predstavnici Hrvatske dok […]

Pred kadetima u sljedeća 3 dana predstoji odigrati 5 utakmica. Riječ je naime o turniru Regionalne lige za igrače rođene 2005. godine i mlađe. Turnir će se odigravati u Dubrovniku od petka do nedjelje, 17.  – 19. svibnja.

Uz Žapce na turniru će nastupiti još i Jadran ST i Jug CO kao predstavnici Hrvatske dok će crnogorsko „izaslanstvo“ činiti Jadran Carine, Primorac i Cattaro. Iako je u planu bilo da na turniru nastupe i srpski klubovi, oni su od natjecanja odustali.

Mladost će prvog dana natjecanja, u petak 17. svibnja, u 1. kolu igrati protiv Juga CO dok će u 2. kolu u petak navečer igrati protiv Jadrana Carine. 3. kolo u subotu ujutro donosi dvoboj s Cattarom dok je večernji dio rezerviran za dvoboj s Primorcem. Posljednje 5. kolo na rasporedu je u nedjelju ujutro. Mladi Žapci pobjedu će probati ostvariti u susretu s momcima iz splitskog Jadrana.

Sve rezultate i zanimljivosti s turnira pratite samo na našoj stranici.