Remi juniora na startu Kupa RH

event 30.06.2022.

Na otvaranju Kupa Republike Hrvatske juniori HAVK Mladost na Savi su odigrali neodlučeno protiv POŠK 1937 12:12 (2:3, 2:4, 4:0, 4:5).  Večeras smo gledali vrlo napetu i uzbudljivu utakmicu 1. kola Kupa RH. Pred solidno ispunjenim gledalištem, kojeg se ne bi posramili ni seniori, oba su sastava imala svojih svijetlih i manje svijetlih trenutaka. Gosti […]

Na otvaranju Kupa Republike Hrvatske juniori HAVK Mladost na Savi su odigrali neodlučeno protiv POŠK 1937 12:12 (2:3, 2:4, 4:0, 4:5). 

Večeras smo gledali vrlo napetu i uzbudljivu utakmicu 1. kola Kupa RH. Pred solidno ispunjenim gledalištem, kojeg se ne bi posramili ni seniori, oba su sastava imala svojih svijetlih i manje svijetlih trenutaka. Gosti iz Splita bolje su ušli u susret, ostvarili prednost u prve dvije četvrtine, te pokazali da osvajanje prve B lige nije bilo slučajno.

Nakon promjene strana mladostaši preuzimaju konce igre u svoje ruke i stvaraju višak od dva gola. Izgledalo je da gostima polako ponestaje snage i da će naši dečki zabilježiti pobjedu. No uslijedilo je par grešaka i poškovci su  susret vratili u rezultatsku neizvjesnost. U zadnjoj minuti Obuljen zabija za 12:11, ali Splićani nalaze načina da samo 5 sekundi prije kraja, iz peterca poravnaju rezultat.

Neriješeni ishod susreta je prema viđenom i napravedniji, iako će oba trenera naći detalje i greške koje su rezultat mogli prevaliti na jednu ili drugu stranu.

 

Strijelci: Obuljen 5, Toni Bušić 2, Paić 2, Bučević 1, Narančić 1 i Jan Bušić 1.