Reprezentacija startala uvjerljivo na SP

event 15.07.2019.

Otvaranje iz snova priuštili su nam izabranici izbornika Tucka. Rano jutros uvjerljivo su svladali uvijek neugodne Australce rezultatom 14:4 (4:1, 2:1, 4:0, 4:2). Izvjesno je da su se naši najbolji vaterpolisti sjajno adaptirali na Koreju. Pokazali su u prvom susretu da ih se s pravom drži za jedne od najvećih favorita za osvajanje ovog SP. […]

Otvaranje iz snova priuštili su nam izabranici izbornika Tucka. Rano jutros uvjerljivo su svladali uvijek neugodne Australce rezultatom 14:4 (4:1, 2:1, 4:0, 4:2).

Izvjesno je da su se naši najbolji vaterpolisti sjajno adaptirali na Koreju. Pokazali su u prvom susretu da ih se s pravom drži za jedne od najvećih favorita za osvajanje ovog SP. Jutrošnja utakmica je bila “jednosmjerna ulica” od samog početka. Naši nisu ispuštali vodstvo od početka do kraja, već ga samo iz minute u minutu povećavali. U redovima naše reprezentacije posebno se istaknuo Vukičević sa 6 golova, a zapaženu ulogu imali su i Lovre Miloš koji je postigao 2 gola, te Josip Vrlić, novopridošli Žabac, s jednim golom.

U drugom kolu protivnici su na Amerikanci u srijedu 17.7. rano ujutro (2:50).