Reprezentacija U17 otputovala na Maltu

event 08.09.2017.

Hrvatska U-17 reprezentacija od 10.-17.9. nastupit će na Europskom prvenstvu na Malti. U sastavu su čak četvorica Mladostaša te ih predvodi mladostaški trenerski dvojac Vincek-Sappe. Od Mladostaša Hrvatsku će predstavljati Bajić, Markić, koji je ujedino i kapetan, Herceg i Miškić. Izbornik Vincek i njegov pomoćni trener Sappe jutros su svoje mladiće poveli avionom preko Frankfurta. […]

Hrvatska U-17 reprezentacija od 10.-17.9. nastupit će na Europskom prvenstvu na Malti. U sastavu su čak četvorica Mladostaša te ih predvodi mladostaški trenerski dvojac Vincek-Sappe.

Od Mladostaša Hrvatsku će predstavljati Bajić, Markić, koji je ujedino i kapetan, Herceg i Miškić. Izbornik Vincek i njegov pomoćni trener Sappe jutros su svoje mladiće poveli avionom preko Frankfurta. Hrvatska je smještena u skupinu A gdje će joj protivnici biti Mađarska, Crna Gora i Ukrajina. U dobrom raspoloženju uoči puta o očekivanjima na ovom prvenstvu trener Sappe nam je rekao:”Bez medalje se ne vraćamo kući, a sve ćemo dati da bude zlatna“.