Posjeti HAVK Mladost web-shop

Rutinska pobjeda protiv Galeba MR

event 16.10.2019.

Mladost je u ponešto izmijenjenom sastavu, jer je trener Bajić odmarao Marcelića, Ćuka, Radua i Kunca, lagano svladala Galeb MR  rezultatom 27:5 (6:2, 7:1, 6:1, 8:1). Četvrt završnica Kupa završava večeras 16.10. u 19:30 utakmicom protiv Jadrana, koji je kao i Mladost osigurao prolazak na završni turnir u Splitu. Današnji susret s Galebom treneru Bajiću […]

Mladost je u ponešto izmijenjenom sastavu, jer je trener Bajić odmarao Marcelića, Ćuka, Radua i Kunca, lagano svladala Galeb MR  rezultatom 27:5 (6:2, 7:1, 6:1, 8:1). Četvrt završnica Kupa završava večeras 16.10. u 19:30 utakmicom protiv Jadrana, koji je kao i Mladost osigurao prolazak na završni turnir u Splitu.

Današnji susret s Galebom treneru Bajiću poslužio je za davanje prigode igračima koji manje igraju kao i juniorskim igračima na pragu prve momčadi. Praktično kompletna ekipa se upisala na listu strijelaca koju su predvodili Požarić i Harkov s 5 golova. Po tri gola zabili su Bajić i Anzulović. Po dva puta su mrežu tresli Lazić, Biljaka, Samardžić i Vrlić, a po jedan gol su pridodali Mihić, Miloš i Bowen.

Ovim rezultatom se Mladost plasirala na završnicu Kupa RH, a u večerašnjem susretu s Jadranom odlučivat će se o pobjedniku skupine. Zbog lošije gol razlike Žapcima “igra” samo pobjeda kako izbjegli Juga u polufinalu.