Posjeti HAVK Mladost web-shop

S drugog mjesta u četvrtfinale

event 19.07.2019.

Mlađi kadeti uvjerljivo su svladali splitskog Jadrana sa 17:5 (6:2, 2:0, 4:2, 5:1) u 3. kolu i tako se plasirali u četvrtfinale.  Grupni dio završnog turnira Kupa Hrvatske mladi Žapci završili su s 2 pobjede i 1 porazom što im je donijelo drugo mjesto i plasman u četvrtfinale. S uvjerljivih 6:2 krenuli su Mladostaši u […]

Mlađi kadeti uvjerljivo su svladali splitskog Jadrana sa 17:5 (6:2, 2:0, 4:2, 5:1) u 3. kolu i tako se plasirali u četvrtfinale

Grupni dio završnog turnira Kupa Hrvatske mladi Žapci završili su s 2 pobjede i 1 porazom što im je donijelo drugo mjesto i plasman u četvrtfinale.

S uvjerljivih 6:2 krenuli su Mladostaši u današnju utakmicu, u 2. dijelu igre postigli 2 te ne primili niti jedan pogodak čime je pitanje pobjednika bilo riješeno. Do kraja su još dodatno povisili prednost na konačnih +12.

Bartulu Bučeviću pripao je vrh liste strijelaca s 4 postignuta pogotka, 3 je dodao Ante Mardešić, dvaput su precizni bili Marko Barišić, Roko Vukojević, Matija Majdaš i Aurora Stipanov, dok su jednom svoje ime na listi strijelaca upisali Roko Padro i Luka Barišić.

Sutrašnja borba za ulazak u kvartet najboljih je na rasporedu u 9 sati. Protivnik je trećeplasirana momčad B skupine, Zadar.