Samo bod protiv Montpeliera

event 16.10.2016.

U drugom kolu kvalifikacijskog turnira LEN kupa Mladostaši su odigrali neodlučeno protiv francskuskog Montpeliera (9:9). U nedjelju 10 ujutro igraju protiv Sthurma za prolaz dalje. U utakmici protiv Montpeliera Žapci nisu pokazali kvalitetnu igru kao u prvom kolu protiv domaćina. Bila je to slaba igra, konfuzna u svim segmentima. Susret je bio izjednačen cijelim svojim […]

U drugom kolu kvalifikacijskog turnira LEN kupa Mladostaši su odigrali neodlučeno protiv francskuskog Montpeliera (9:9). U nedjelju 10 ujutro igraju protiv Sthurma za prolaz dalje.

U utakmici protiv Montpeliera Žapci nisu pokazali kvalitetnu igru kao u prvom kolu protiv domaćina. Bila je to slaba igra, konfuzna u svim segmentima. Susret je bio izjednačen cijelim svojim tijekom u kojem su Frnacuzi samo jednom bili u prednosti (5:4 na kraju druge četvrtine). Igrači trenera Štirtofa nekoliko puta su imali i dva gola prednosti ali nisu uspjeli prelomiti utakmicu. Na ulasku u posljednju minutu susreta izjedančujući pogodak za Montpelier postigao je bivši Mladostaš Duje Živković. U posljednjem napadu udarac Luke Bukića je blokiran te je susret završio 9:9.
Za Žapce su po 2 gola postigli Bukić i Zović dok su po 1 zabili Milaković, Biljaka, Vlahović, Lazić i Paškvalin.
Sthurm i domaći P.A.N odigrali su također neriješeno 9:9 iako su Franczui cijelo vrijeme bili u vodstvu. Zanimljivost ovog turnira je da su od četiri odigrane utakmice do sada završile neodlučenim rezultatom.
Kako bi osigurali nastup u drugom krugu Mladostaši ne smiju izgubiti od ruskog predstavnika. Susret se igra u nedjelju u 10 sati.

Pogledajte sastav Mladosti na ovoj utakmici