Posjeti HAVK Mladost web-shop

Šampanjac za rastanak s Marcelićem

event 29.01.2022.

Otvarao se šampanjac na bazenu uz Savu nakon utakmice Mladosti i Primorja EB u 9. kolu državnog prvenstva. Nije bilo finale, nije se osvojio trofej, već su se jednostavno na ovakav način igrači našeg kluba oprostili od svojeg kapetana, reprezentativca, vratara zasluženog za silne pobjede i trofeje – Ivana Marcelića! Popularni Marca naime prelazi u […]

Otvarao se šampanjac na bazenu uz Savu nakon utakmice Mladosti i Primorja EB u 9. kolu državnog prvenstva. Nije bilo finale, nije se osvojio trofej, već su se jednostavno na ovakav način igrači našeg kluba oprostili od svojeg kapetana, reprezentativca, vratara zasluženog za silne pobjede i trofeje – Ivana Marcelića!

Popularni Marca naime prelazi u sastav splitskog Jadrana u kojem će ostati sljedećih sezonu i pol. Ivanu Marceliću koji je u ovom klubu od svoje 10. godine i prošao je sve dobne uzraste, iskreno i od srca zahvaljujemo za sve što je Mladosti dao, pružio, uz nadu da će se jednog dana ipak i vratiti u matični klub odakle je i krenula priča kasnijeg svjetskog prvaka s Barakudama iz Budimpešte 2017.

Što se same utakmice tiče, tu se nakon rezultata 12:5 i nema puno što za dodati. U biti, konačne su brojke čak i relativno dobre za goste jer još tijekom treće četvrtine bilo 9:1, 10:2, 11:3 za Mladost. Žapci su u svim elementima igre, od obrane do napada, nadjačali goste iz Rijeke.

Strijelci za Mladost bili su – Vrbnjak 5, Dašić 4, Rakovac 2 i Pliskevič 1 gol.