Posjeti HAVK Mladost web-shop

Seniori krenuli u novu sezonu

event 26.08.2019.

Kratkim uvodnim sastankom u Trofejnoj dvorani i prvim treningom u punom broju krenule su pripreme seniorske momčadi Mladosti. Gotovo pretijesna je bila soba s trofejima Kluba kada su u nju sjeli svi igrači seniorske ekipe, članovi stručnog stožera i uprave Mladosti na prvom okupljanju prije početka priprema za nadolazeću sezonu. Predsjednica Ana Stojić Deban zaželila je […]

Kratkim uvodnim sastankom u Trofejnoj dvorani i prvim treningom u punom broju krenule su pripreme seniorske momčadi Mladosti.

Gotovo pretijesna je bila soba s trofejima Kluba kada su u nju sjeli svi igrači seniorske ekipe, članovi stručnog stožera i uprave Mladosti na prvom okupljanju prije početka priprema za nadolazeću sezonu.

Predsjednica Ana Stojić Deban zaželila je svima uspješnu sezonu: “Ja sam tu da vam budem podrška, čak i ako nisam na utakmici, a stručni dio prepuštam vašim trenerima.”

Svi igrači, uključujući i novopridošle: Bukića, Bowena, Kunca i Vrlića, bili su na današnjem okupljanju, izuzev Karkova koji, uz dozvolu trenera Bajića, s treninzima starta 3.9.

Igrači su odradili i prvi trening.

prvi_trening