Seniori na mini pripremama u Rijeci

event 05.04.2019.

Seniori Mladosti su tri dana proveli u Rijeci i trenirali s Primorje EB kako bi što spremnije dočekali završnicu Regionalne lige.Bazen na Savi “okupirale” su najbolje europske reprezentacije pa su se seniori “prebacili” u Rijeku na mini pripreme od srijede do petka. Trenirali su zajedno s Primorje EB, četvrtoplasiranom ekipom Regionalne A2 lige. Trener Zoran […]

Seniori Mladosti su tri dana proveli u Rijeci i trenirali s Primorje EB kako bi što spremnije dočekali završnicu Regionalne lige.Bazen na Savi “okupirale” su najbolje europske reprezentacije pa su se seniori “prebacili” u Rijeku na mini pripreme od srijede do petka. Trenirali su zajedno s Primorje EB, četvrtoplasiranom ekipom Regionalne A2 lige.

Trener Zoran Bajić kratko je izvijestio:

“Iako nam je nedostajalo 5 stožernih igrača koji su s reprezentacijama Hrvatske, Srbije i Rusije, zadovoljan sam učinjenim u ova tri dana. Priključili smo mlađe igrače i radili na stjecanju automatizama i lovljenja natjecateljske forme uoči završnice Regionalne lige i Prvenstva Hrvatske. Mladići su dobro iskoristili treninge za stjecanje samopouzdanja i vjeru u svoje mogućnosti.”