Posjeti HAVK Mladost web-shop

Šest golova Rakovca za pobjedu protiv Budve

event 24.11.2021.

Mladost je uspješno startala na prvom turniru regionalne Premier lige. Žapci su svladali Budvu 14:11 (4:3, 2:2, 3:2, 5:4). U svom prvom nastupu u ovogodišnjem regionalnom takmičenju mladostaši su lijepo započeli utakmicu i na samom početku poveli s 3:1. No u nastavku nije išlo sve tako glatko, jer je mlada momčad Budve s dva pogotka […]

Mladost je uspješno startala na prvom turniru regionalne Premier lige. Žapci su svladali Budvu 14:11 (4:3, 2:2, 3:2, 5:4).

U svom prvom nastupu u ovogodišnjem regionalnom takmičenju mladostaši su lijepo započeli utakmicu i na samom početku poveli s 3:1. No u nastavku nije išlo sve tako glatko, jer je mlada momčad Budve s dva pogotka poravnala rezultat. Potom slijede dva uzastopna gola Žabaca, i stvorena je prednost od dva zgoditka koju je Mladost održavala 7-8 minuta.

Budvani su uspjeli poravnati na 6:6, ali ne i prijeći u vodstvo jer večeras izuzetno raspoloženi Dario Rakovac zabija dva puta za redom. Kada je povratnik nakon ozljede kapetan Marcelić zaustavio peterac, a Škiljić postigao svoj prvi gol za Žapce od kada je došao iz Medveščaka, izgledalo je da utakmica ulazi u mirnije vode. Prednost Mladosti je i dalje rasla te je 6 minuta prije kraja na semaforu svijetlilo velikih 12:7. I onda pad u igri Žabaca, a Crnogorci po treći puta u susretu nastoje anulirati prednost Mladosti, te smanjuju na samo +1. Da ne bi bila ugrožena pobjeda pobrinuo se Rakovac svojim šestim večerašnjim golom, a točku na i stavio je Dašić u zadnjoj minuti susreta.

Strijelci protiv Budve: Rakovac (6), Lazić (2), Vrbnjak (2), Škiljić (1), Pliskevič (1), Dašić (1) i Biljaka (1).

Sutra Mladost očekuju dva teška susreta s protivnicima koji su ubilježili pobjede u prvom kolu. Žapci se najprije sastaju s Novim Beogradom u 11:50, a potom i s Jug AO u 20:40.