Sigurna pobjeda protiv Vojvodine

event 28.01.2017.

Vaterpolisti Mladosti opravdali su ulogu favorita i na svom bazenu pobijedili Vojvodinu rezultatom 11:6. Gosti su poveli, ali onda se probudio Andrija Vlahović koji je od prva četiri mladostaška gola postigao 3 (do kraja utakmice je zabio 4 gola). Žapci su odigrali jako dobru drugu i treću četvrtinu u kojima su napravili i najveći prednost […]

Vaterpolisti Mladosti opravdali su ulogu favorita i na svom bazenu pobijedili Vojvodinu rezultatom 11:6.

Gosti su poveli, ali onda se probudio Andrija Vlahović koji je od prva četiri mladostaška gola postigao 3 (do kraja utakmice je zabio 4 gola). Žapci su odigrali jako dobru drugu i treću četvrtinu u kojima su napravili i najveći prednost na utakmici (9:2). Nakon toga, igrači trenera Štritofa kao da su se zadovoljili te usporili ritam igre. Svakako treba zabrinuti jako loša realizacija igrača više (1/11) i taj segment naši mladići moraju popraviti u sljedećim utakmicama.

Uz već spomenutog Vlahovića, odličnu utakmicu odigrao je i mladi Bašić koji je postigao 3 gola. Paškvalin je zabio 2 gola dok su se u listu strijelaca sa po jednim gol još upisali Zović i Lazić.