Sigurno protiv Gruzije za plasman u polufinale

event 19.02.2021.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija plasirala se u polufinale kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre. U četvrtfinalnom su dvoboju Barakude pobijedile Gruziju 15:6 (3:2, 6:1, 2:1, 4:2). Osim početnih par minuta uigravanja, ostatak utakmice prošao je u mirnom, sigurnom i uvjerljivom tonu naše reprezentacije. Nisu imali problema Tuckovi izabranici – odlično su odradili današnju utakmicu nakon koje nas […]

Hrvatska vaterpolska reprezentacija plasirala se u polufinale kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre. U četvrtfinalnom su dvoboju Barakude pobijedile Gruziju 15:6 (3:2, 6:1, 2:1, 4:2).

Osim početnih par minuta uigravanja, ostatak utakmice prošao je u mirnom, sigurnom i uvjerljivom tonu naše reprezentacije. Nisu imali problema Tuckovi izabranici – odlično su odradili današnju utakmicu nakon koje nas još jedna pobjeda dijeli od vize za Olimpijske igre.

Najviše je puta na današnjoj utakmici gruzijski vratar vadio loptu iz gola nakon Bukićevog šuta, ukupno 4 puta. 3 su pogotka postigli Fatović i Lončar, dvaput je precizan bio Joković, dok su Vukićević, Vrlić i Garcia jednom tresli mrežu protivnika.

Sutra je na rasporedu novi susret. U polufinalu će se Hrvatska sastati s ekipom Crne Gore. Utakmica je na rasporedu u 18 sati.