Slavko Kojić jednoglasno izabran za predsjednika kluba

event 07.06.2016.

U ponedjeljak 6.6.2016. održana izvanredna izborna Skupština kluba na kojoj je za novog predsjednika kluba jednoglasno izabran g.Slavko Kojić. Uz izbor predsjednika kluba, izabrani su i ostali članovi koji će sudjelovati u radu i vođenju kluba. Za dopredsjednike su izabrani Boris Labar (dosadašnji predjenik kluba) i Bogdan Tihava. Uz predsjednika i dopredsjednike za članove Upravnog […]

U ponedjeljak 6.6.2016. održana izvanredna izborna Skupština kluba na kojoj je za novog predsjednika kluba jednoglasno izabran g.Slavko Kojić.

Uz izbor predsjednika kluba, izabrani su i ostali članovi koji će sudjelovati u radu i vođenju kluba.
Za dopredsjednike su izabrani Boris Labar (dosadašnji predjenik kluba) i Bogdan Tihava. Uz predsjednika i dopredsjednike za članove Upravnog odbora izabrani su Boško Lozica, Tomislav Družak, Ante Huljev, Maja Paškvalin, Danko Martinčević i Dalibor Bilić.

U narednom periodu Nadzorni odbor kluba sačinjavat će Krešimir Rukavina, Nino Brčić i Joško Svetina.

Za Arbitražni sud izabrani su Robert Jambrović, Tomislav Paškvalin i Vlado Hrestak.

Novi predsjednik kluba Slavko Kojić zahvalio se svim članovima kluba na izboru te je izjavio:
Biti će muke da klub podignemo na višu razinu, ali ako se složimo svi zajedno, uspjeti ćemo. Racionalnim i funkcionalnim radom vratit ćemo Mladost na mjesto koje joj pripada.”

Na skupštini je Tomislav Družak naglasio uspjehe koje Mladost trenutno postiže u svim mlađim kategorijama što je zalog za bolju budućnost kluba.