Posjeti HAVK Mladost web-shop

Slavlje Žabaca na Korčuli, u finalu protiv Juga

event 23.07.2016.

U finalu Kupa Hrvatske za mlađe kadete igrati će Jug i Mladost. Finale na Korčuli se igra u nedjelju u 11:30. Žapci su u polufinalu potopili Primorje rezultatom 8:3. Nakon prve četvrtine bez golova, u nastavku je krenula rapsodija Bajinih mladića. Na poluvrijeme su Mladostaši otišli s prednošću 4:1 dok su u trećoj odigrali još […]

U finalu Kupa Hrvatske za mlađe kadete igrati će Jug i Mladost. Finale na Korčuli se igra u nedjelju u 11:30.

Žapci su u polufinalu potopili Primorje rezultatom 8:3. Nakon prve četvrtine bez golova, u nastavku je krenula rapsodija Bajinih mladića. Na poluvrijeme su Mladostaši otišli s prednošću 4:1 dok su u trećoj odigrali još jednu četvrtinu bez primljenog gola te su u posljednju ušli s lijepom prednošću (5:1). Na polovini posljednje četvrtine rezultat je 8:1 i slavlje je moglo početi što su Riječani iskoristili samo da bi malo ublažili rezultat.
Najviše golova za Mladost zabio je Bušić (3), ali treba istaknuti i čak 6 izborenih isključenja Mihića. Lomatidze je postigao 2, dok su 1 gol zabili Vučković, Mihić i Bago.
Finale će biti repriza utakmice iz grupne faze kad su ove momčadi odigrali neodlučeno 5:5. U drugom polufinalu Jug je svladao Mornar 4:1.