Posjeti HAVK Mladost web-shop

Slavlje nada protiv gradskih rivala

event 27.04.2018.

Nade Mladosti upisale su još jednu pobjedu na Prvenstvu Hrvatske koje se igra u Rijeci. Ovoga puta bili su bolji od Medveščaka rezultatom 9:3. Baš kao i u prošlom kolu protiv Solarisa, Žapci su odigrali izvrsnu prvu polovicu utakmice kada su ostvarili veliku prednost od 6:0. U nastavku im je ipak malo popustila koncentracija te […]

Nade Mladosti upisale su još jednu pobjedu na Prvenstvu Hrvatske koje se igra u Rijeci. Ovoga puta bili su bolji od Medveščaka rezultatom 9:3.

Baš kao i u prošlom kolu protiv Solarisa, Žapci su odigrali izvrsnu prvu polovicu utakmice kada su ostvarili veliku prednost od 6:0. U nastavku im je ipak malo popustila koncentracija te je na kraju utakmice ostala prednost od 6 razlike. Izvrsnu utakmicu odigrao je Bartol Bučević koji je postigao čak 6 golova, a zadnjih 5 golova Mladosti su upravo njegovo djelo. Luka Barišić, Udovičić i Padro pridodali su svaki po jedan gol.
Žapci su sada samo na korak od finalne skupine koja će se boriti za medalje. U subotu igraju utakmicu protiv Palade (10:00) i tu utakmicu ne smiju izgubiti. Remi ili pobjeda im donosi jedno od prva dva mjesta u skupini te s takvim raspletom u finalu skupinu će prenijeti 3 boda.