Posjeti HAVK Mladost web-shop

Šok na Savi

event 29.10.2016.

U drugoj utakmici drugog kola kvalifikacijskog turnira LEN Eurocupa koji se od petka do nedjelje odigrava na Savi ekipa BVSC-Zuglo bila je bolja od HAVK Mladosti rezultatom 10:6. Prvu četvrtinu otvorili su Žapci, točnije Andrija Vlahović. Zatim su slijedila dva pogotka gostiju, te se tim rezultatom, 1:2, otišlo na prvi odmor. U drugoj četvrtini Mađari […]

U drugoj utakmici drugog kola kvalifikacijskog turnira LEN Eurocupa koji se od petka do nedjelje odigrava na Savi ekipa BVSC-Zuglo bila je bolja od HAVK Mladosti rezultatom 10:6.

Prvu četvrtinu otvorili su Žapci, točnije Andrija Vlahović. Zatim su slijedila dva pogotka gostiju, te se tim rezultatom, 1:2, otišlo na prvi odmor. U drugoj četvrtini Mađari su se odvojili na 3 razlike, ali su se Mladostaši brzo pribrali, te je rezultat nakon dvije minute glasio 6:6. Međutim, do kraja utakmice Mladostaši nisu postigli niti jedan pogodak dok su Mađari postigli četiri što je rezultiralo porazom Mladosti od 10:6.

Strijelci za HAVK Mladost bili su Luka Bukić tri pogotka te po jedan Ivan Zović, Andrija Vlahović i Franko Lazić.

U posljednjem, trećem kolu, kvalifikacijskog turnira LEN Eurocupa, u nedjelju od 10:30 sastaju se BVCS-Zuglo i OVK POŠK, dok posljednju utakmicu turnira igraju HAVK Mladost i CN Posillipo od 12:00 sati.