Posjeti HAVK Mladost web-shop

Stopostotni učinak u grupi

event 13.09.2019.

Mlađe nade bez poraza su završile grupnu fazu natjecanja u Rijeci. U 3. su kolu igrači trenera Duška Marinića bili bolji od gradskog rivala ZPK 12:3 (4:0, 4:1, 3:0, 1:2). Nakon što su jučerašnjim pobjedama osigurali 1. mjesto u skupini, naši najmlađi igrači nisu se opustili. I u današnjoj su utakmici pokazali odličnu igru, zalaganje […]

Mlađe nade bez poraza su završile grupnu fazu natjecanja u Rijeci. U 3. su kolu igrači trenera Duška Marinića bili bolji od gradskog rivala ZPK 12:3 (4:0, 4:1, 3:0, 1:2).

Nakon što su jučerašnjim pobjedama osigurali 1. mjesto u skupini, naši najmlađi igrači nisu se opustili. I u današnjoj su utakmici pokazali odličnu igru, zalaganje i borbenost svladavši ZPK s 9 pogodaka razlike.

Andrija Čolović s 3 pogotka predvodio je listu strijelaca, s po 2 pogotka su precizni bili Jakov Petrović Malešević, Petar Erenda i Leo Radetić, dok su se jednom u listu strijelaca upisali Petar Skerlev, Deni Sappe i Gabrijel Katić.

Mladostaši, kao prvi u skupini, svoj put nastavljaju u novotvorenoj skupini E, koju čine po dva prvoplasirana kluba iz skupina A i C. Tamo nas, dakle, čekaju Primorje kao prvoplasirano i Zagreb kao drugoplasirani, dok iz naše skupine dolazi još i Cavtat čiji se rezultat prenosi. Tako će Mladost i Primorje u startu imati 3 boda.

Prva utakmica novog dijela na rasporedu je već večeras, kada s početkom u 20:00 sati Žapci igraju protiv Zagreba.