Štritof novi trener seniora

event 12.06.2016.

Proslavljeni hrvatski reprezentativac, Ratko Štritof, naslijedit će na klupi prve momčadi dosadašnjeg prvog trenera kluba Hrvoja Hrestaka. Upravni odbor kluba na čelu s novim predsjednikom, g. Kojićem, imenovao je Stručni savjet kojem je zadatak da nadgleda rad trenera i struke u klubu. Za voditelja ovog novog tijela postavljen je višegodišnji bivši trener Mladosti i legenda […]

Proslavljeni hrvatski reprezentativac, Ratko Štritof, naslijedit će na klupi prve momčadi dosadašnjeg prvog trenera kluba Hrvoja Hrestaka.

Upravni odbor kluba na čelu s novim predsjednikom, g. Kojićem, imenovao je Stručni savjet kojem je zadatak da nadgleda rad trenera i struke u klubu. Za voditelja ovog novog tijela postavljen je višegodišnji bivši trener Mladosti i legenda kluba Ozren Bonačić. Odmah nakon osnivanja, stručni savjet donio je odluku za promjenom trenera seniorske momčadi te na klupu Žabaca postavio Ratka Štritofa. Dosadašnji trener, Hrestak, nastavit će rad u klubu kao trener nekoj od mlađih selekcija kluba.
Novi trener upoznat je sa situacijom u klubu te će se u sastavljanju momčadi više osloniti na mlade igrače iz našeg kluba.