Štritof:”Svi smo usredotočeni samo na Partizan”

event 14.01.2017.

Zimska stanka je iza nas. Uoči nastavka sezone razgovari smo sa trenerom Ratkom Štritofom o pripremama, sezoni pred nama, Partizanu… Pauza u sezoni bila je dosta dugačka. Na koji način ste se pripremali za nastavak sezone? “Nakon malog opuštanja za blagdane prošli tjedan su nam je gostima bila Francuska reprezentacija s kojom smo odigrali 4 […]

Zimska stanka je iza nas. Uoči nastavka sezone razgovari smo sa trenerom Ratkom Štritofom o pripremama, sezoni pred nama, Partizanu…

Pauza u sezoni bila je dosta dugačka. Na koji način ste se pripremali za nastavak sezone?
Nakon malog opuštanja za blagdane prošli tjedan su nam je gostima bila Francuska reprezentacija s kojom smo odigrali 4 trening utakmice. Atmosfera je izuzetno pozitivna i jedva čekamo prve utakmice. Što se tiče zdravstvenog kartona svi su od ovog tjedna zdravi i spremno dočekujemo Partizan.”

Mladostaši trenutno drže poziciju koja ih vodi na final 4. Što možemo očekivati od nastavka sezone?
Nastavak sezone neče biti ni malo lagan. Očekuju nas dosta teške utakmice, što doma, što u gostima. Pripremamo se maksimalno za svaku utakmicu i ne idemo pre daleko sa prognozama. Sada nam je primarni cilj Partizan i svi smo usredotočeni na tu utakmicu. Igramo doma, na Savi i očekujem jednu čvrstu utakmicu u kojoj čemo dati svoj maksimum i na kraju nadam se slaviti, što bi nam bilo jako bitno za nastavak sezone.”

Prva utakmica je derbi protiv Partizana koji je u prvom dijelu pokazao veliki napredak u odnosu na prijašnje sezone. Sigurno je jedan od kandidata za final 4 Regionalne lige.
Partizan je u dosadašnjem dijelu Regionalne lige, a i Lige prvaka pokazao iznimnu kvalitetu i kontinuitet što dokazuje da su jedna izuzetno respektabilna ekipa, a u isto vrijeme jako mlada ekipa. Imaju par kvalitetnih pojedinaca, ali ono što ih krasi je kolektiv.”
Sve je spremno za nastavak Regionalne lige i sigurno nas očekuje uzbidljiva sezona. Našoj mladoj momčadi potrebna je podrška s tribina i to zna i trener Štritof koji je i ovim putem pozvao sve da dođu na Savu navijati za Žapce.
Pozivam sve navijače Mladosti, a i sve koji žele uživati u vrhutskoj vaterpolo poslastici da dođu na Savu i podrže Žapce!!!
Utakmica protiv Partizana igra se u subotu u 19:15 na bazenu na Savi, a ulaz za sve je besplatan.