Super finale Svjetske lige

event 17.06.2019.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija, nakon odrađenih priprema na bazenu uz Savu, stigla je u Beograd gdje ju očekuje Super finale Svjetske lige. Od utorka do nedjelje izabranici Ivice Tucka odigrat će snažan turnir čije osvajanje prvog mjesta donosi direktan plasman na Olimpijske igre 2020. Hrvatska je smještena u skupinu B zajedno s Kazahstanom, Australijom i Srbijom, […]

Hrvatska vaterpolska reprezentacija, nakon odrađenih priprema na bazenu uz Savu, stigla je u Beograd gdje ju očekuje Super finale Svjetske lige. Od utorka do nedjelje izabranici Ivice Tucka odigrat će snažan turnir čije osvajanje prvog mjesta donosi direktan plasman na Olimpijske igre 2020.

Hrvatska je smještena u skupinu B zajedno s Kazahstanom, Australijom i Srbijom, dok skupinu A čine Mađarska, Španjolska, Kanada te Japan.

Barakude svoj nastup, ali i cijeli turnir, otvaraju utakmicom protiv Kazahstana, u utorak, 18. lipnja, s početkom u 14 sati. U 2. kolu, u srijedu u 21 sat, nas čeka dvoboj sa Srbijom, dok je susret posljednjeg kola na rasporedu u četvrtak, 20. lipnja, s početkom u 15 sati; protivnik je Australija.

Na popisu izbornika Tucka, naravno, našla su se i imena Mladostaša. Tako će boje Hrvatske braniti Ivan Marcelić, Ivan Buljubašić i Lovre Miloš. 

Sve utakmice Super finala Svjetske lige možete pratiti u izravnom prijenosu na Arena sport 1.