Posjeti HAVK Mladost web-shop

Svi na Mladost za pomoć Tonki Jerković

event 22.02.2017.

U srijedu 22.2. dođite svi na Savu na utakmicu 13.kola Regionalne lige između Mladosti i Juga. Uz uživanje u vrhunskom vaterpolu sudjelovat ćete u humanitarnoj akciji za pomoć djevojčici Tonki Jerković. Utakmica je ovo prvoplasiranog (Jug) protiv trećeplasirane (Mladost) momčadi lige te svakako predstavlja derbi ovog kola. Mlada momčad Žabaca u ovu utakmicu ulazi kako […]

U srijedu 22.2. dođite svi na Savu na utakmicu 13.kola Regionalne lige između Mladosti i Juga. Uz uživanje u vrhunskom vaterpolu sudjelovat ćete u humanitarnoj akciji za pomoć djevojčici Tonki Jerković.


Utakmica je ovo prvoplasiranog (Jug) protiv trećeplasirane (Mladost) momčadi lige te svakako predstavlja derbi ovog kola. Mlada momčad Žabaca u ovu utakmicu ulazi kako bi pružila što bolji otpor favoriziranim gostima koji i dalje imaju stopostotni učinak u Ligi. U najavi utakmice trener Štritof je rekao:
Želimo da što više gledatelja dođe na našu utakmicu s Jugom u kojoj su Dubrovčani apsolutni favoriti, ali nama će dobro doći kao priprema za subotnji ogled u Rijeci protiv Primorja koji bi u mnogome mogao odrediti našu poziciju u doigravanju u Regionalnoj ligi kao i u hrvatskom prvenstvu

Uz borbu za bodove, ova utakmica ima važnost i u tome jer sav prihod s utakmice ide za liječenje djevojčice Tonke Jerković koja boluje od iznimno rijetke bolesti krvnih žila u mozgu. Zbog toga se ulaz na ovu utakmicu naplaćuje po cijeni od 20 kuna.

Utakmica se igra na bazenu Mladosti uz Savu s početkom u 18:30.

Ukoliko niste u mogućnosti doći na utakmicu, dobrovoljni prilog možete uplatiti na račun: Ivana Jerkovic, Zagreb, RBA IBAN: HR6124840083113287971, opis plaćanja: Donacija za liječenje Tonke Jerković.