Težak vikend pred Žapcima, protiv Juga na tv

event 16.02.2016.

U petak 19.2. na bazen na Savi nam stižu vaterpolisti Juga predvođeni bivšim trenerom Mladosti Vjekoslavom Kobeščakom. Utakmicu će prenosti Arena sport. U vikendu koji je pred nama Mladostaše očekuje dvije vrlo teške utakmice iz kojih bi svaki osvojeni bod bio uspjeh. Igrači trenera Hrestaka u petak prvo igraju hrvatski derbi protiv Juga. Jug u […]

U petak 19.2. na bazen na Savi nam stižu vaterpolisti Juga predvođeni bivšim trenerom Mladosti Vjekoslavom Kobeščakom. Utakmicu će prenosti Arena sport.

U vikendu koji je pred nama Mladostaše očekuje dvije vrlo teške utakmice iz kojih bi svaki osvojeni bod bio uspjeh. Igrači trenera Hrestaka u petak prvo igraju hrvatski derbi protiv Juga. Jug u dosadašnjem dijelu lige je upisao svih 13 pobjeda i na Savu stiže kao favorit. Utakmicu sude Ante Bura iz Šibenika i Andrej Franulović iz Rijeke dok je delegat Albert Brala. Početak utakmice je u 20:45, a prijenos možete gledati na tv kanalu Arena sport 1.
U nedjelju Mladostaši igraju protiv Jadrana iz Herceg Novog, trećeplasirane momčadi Lige, koji je gotovo sigurni sudionik final 4 turnira. U prvoj utakmici ove sezone između ovih dvaju protivnika u Crnoj Gori slavili su domaćini rezultatom 11:9.
Susret počinje u nedjelju u 16:30.
Glavni konkurent Žabaca za final 4, Partizan, ovaj vikend neće igrati jer po rasporedu je trebao igrati samo protiv gradskog rivala Crvene zvezde, ali su Zvezdaši isključeni iz natjecanja zbog igranja igrača koji nisu imali pravo nastupa.