Posjeti HAVK Mladost web-shop

Tijesan poraz od KPK

event 22.04.2022.

Nade Mladosti su minimalno poražene od KPK 3:2 (1:0, 0:1, 2:1, 0:0) te su tako zauzele treće mjesto u skupini I i turnir nastavljaju u razigravanju za poredak od 9 do 16 mjesta. Vrlo neizvjesna utakmica odigrana je protiv KPK. Golovi su padali “na kapaljku”, a nažalost jedan manje je završio u mreži Korčulana. Ovim […]

Nade Mladosti su minimalno poražene od KPK 3:2 (1:0, 0:1, 2:1, 0:0) te su tako zauzele treće mjesto u skupini I i turnir nastavljaju u razigravanju za poredak od 9 do 16 mjesta.

Vrlo neizvjesna utakmica odigrana je protiv KPK. Golovi su padali “na kapaljku”, a nažalost jedan manje je završio u mreži Korčulana. Ovim porazom je Mladost grupni dio turnira Tomo Udovičić završila u zlatnoj sredini, na trećem mjestu iza KPK i Cavtata. Dvije pobjede i dva poraza su mladostaši ostvarili u četiri nastupa.

Za utjehu malim Žapcima ostaje činjenica da su dobro namučili momčad KPK koja je upisala sve četiri pobjede.

Mladost turnir nastavlja razigravanjem za poredak od 9 do 16 mjesta, a prvi protivnik je Gusar iz Mlina, još jedan u nizu protivnika s juga Hrvatske. Susret protiv Gusara se igra u 12:15 na plivalištu Gruž, a može se pratiti uživo na poveznici https://tomotournament.com/tomo2022/.

Strijelci za Mladost: Šušak i Komar po jedan gol.

KpK_2