Tijesan poraz od Mornara

event 30.07.2016.

U prvoj utakmici četvrtfinalne skupine nade Mladosti poražene su od Mornara 6:4. U subotu protiv Primorja pobjedom će izboriti polufinale. Utakmica protiv Mornara mladim Žapcima mogla je donijeti puno, polufinale, a na sreću poraz za sada nije odnio ništa. U subotu u 11 sati za trenera Campija i njegove igrače je utakmica odluke žele li […]

U prvoj utakmici četvrtfinalne skupine nade Mladosti poražene su od Mornara 6:4. U subotu protiv Primorja pobjedom će izboriti polufinale.

Utakmica protiv Mornara mladim Žapcima mogla je donijeti puno, polufinale, a na sreću poraz za sada nije odnio ništa. U subotu u 11 sati za trenera Campija i njegove igrače je utakmica odluke žele li u polufinale – domaćin mora pasti.

Susret protiv Mornara bio je neizvjestan od početka do kraja, momčadi su se izmjenjivale u minimalnom vodstvu. Žapci mogu žaliti za trećom četvrtinom u kojoj su Splićani iz dva četverca u nizu došli u prednost. Utakmice je riješena golom Mornara u posljednjoj sekundi kad su prvi puta poveli sa 2 razlike.

Za Žapce 2 gola je postigao Tkalčec, a po jedan Zaratustra-Mihaljević i Habuda.