Posjeti HAVK Mladost web-shop

Tijesan poraz za konačno 3. mjesto

event 26.01.2020.

Mlađi kadeti HAVK Mladost u posljednjem su kolu dvodnevnog prijateljskog turnira, održanog u Budimpešti, tijesno poraženi od Ferencvaroša 18:16 (5:3, 6:5, 6:2, 1:6). Fran Dobrić predvodio je listu strijelaca s 5 postignutih pogodaka, 4 je dodao Fabio Jakuš, 3 su djelo Dominika Udovičića, dvaput je precizan bio Andrija Čolović dok su jednom loptu iza leđa […]

Mlađi kadeti HAVK Mladost u posljednjem su kolu dvodnevnog prijateljskog turnira, održanog u Budimpešti, tijesno poraženi od Ferencvaroša 18:16 (5:3, 6:5, 6:2, 1:6).

Fran Dobrić predvodio je listu strijelaca s 5 postignutih pogodaka, 4 je dodao Fabio Jakuš, 3 su djelo Dominika Udovičića, dvaput je precizan bio Andrija Čolović dok su jednom loptu iza leđa protivničkog vratara poslali Jakov Petrović i Deni Sappe.

Mladi Žapci se, osim s brončanom medaljom oko vrata, u Zagreb vraćaju i s jednom pojedinačnom nagradom. Naime, za najboljeg vratara proglašen je naš Karlo Subota, što je u skladu s vratarskim genom kojeg je naslijedio od oca Dalibora.

Ovo je bila odlična prilika klincima za dokazivanje, uvježbavanje ali i druženje te sjajno iskustvo i poticaj za daljnji rad.

karlo_subota

 

 

 

 

 

 

 

 

Karlo Subota