Tijesna pobjeda kadeta

event 06.07.2017.

U prvom kolu završnice Kupa Hrvatske za kadete Mladost je tijesno pobijedila Zadar rezultatom 11:10. Naši mladići smješteni su u jako tešku skupinu u kojoj se nalaze prve četiri ekipe sa Prvenstva Hrvatske sa početka ove godine. Žapci su u polufinalu bili poraženi baš od današnjeg protivnika. I ovoga puta Zadrani su se pokazali kao […]

U prvom kolu završnice Kupa Hrvatske za kadete Mladost je tijesno pobijedila Zadar rezultatom 11:10.

Naši mladići smješteni su u jako tešku skupinu u kojoj se nalaze prve četiri ekipe sa Prvenstva Hrvatske sa početka ove godine. Žapci su u polufinalu bili poraženi baš od današnjeg protivnika. I ovoga puta Zadrani su se pokazali kao dobra ekipa. Do polovine utakmice vodila se grčevita borba za svaki gol i niti jedna ekipa nije uspjela ostavriti veću prednost. Ključni trenuci utakmice bili su druga polovica treće četvrtine te početak četvrte. U tom periodu Mladostaši iz minusa (7:6) izlaze serijom od 4:0 te do kraja drže stećenu prednost.
Izvrsnu utakmicu odigrao je Holzinger postigavši 4 pogotka, Paić je postigao 3, Mihić 2, a Bušić i Vuković po 1.
Petak je dan kad se odlučuje tko će izboriti plasman u polufinale. U jutarnjem dijelu programa Mladost igra protiv domaćina Juga u 11:30 dok će nastup u skupini zaključiti dvobojem protiv KPK u 20:15.