Posjeti HAVK Mladost web-shop

Tomislav Družak imenovan za državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za šport

event 10.01.2020.

Izvršni dopredsjednik HAVK Mladost Tomislav Družak imenovan je za državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za šport. Podsjetimo da je prije Družaka, dužnost državne tajnice obavljala Janica Kostelić, koja je prije nešto više od 2 mjeseca razriješena na osobni zahtjev. Tomislav Družak je u HAVK Mladost, u trenutku imenovanja na mjesto državnog tajnika, bio izvršni dopredsjednik kluba […]

Izvršni dopredsjednik HAVK Mladost Tomislav Družak imenovan je za državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za šport. Podsjetimo da je prije Družaka, dužnost državne tajnice obavljala Janica Kostelić, koja je prije nešto više od 2 mjeseca razriješena na osobni zahtjev.

Tomislav Družak je u HAVK Mladost, u trenutku imenovanja na mjesto državnog tajnika, bio izvršni dopredsjednik kluba (od 2011.), a tijekom svog dugogodišnjeg rada u Mladosti obnašao je dužnosti predsjednika (1996.-2000.) i direktora kluba (2008.-2011.). Kao sportski djelatnik sudjelovao je u osvajanju brojnih naslova našeg kluba, na čemu mu iskreno zahvaljujemo i želimo puno uspjeha na novoj dužnosti.