Posjeti HAVK Mladost web-shop

Treća sreća protiv Cavtata

event 28.07.2016.

U drugoj utakmici na završnici Kupa Hrvatske u Rijeci nade Mladosti upisale su pobjedu rezultatom 12:2 (5:0, 4:0, 1:2, 2:0) te osigurale prvo mjesto u skupini D. Ove sezone mladići Cavtata čak su dva puta pobijedili najmlađe Žapce (na Božićnom turniru u Splitu i na turniru Tomo Udovičić u Dubrovniku. Međutim kada je bilo najvažnije […]

U drugoj utakmici na završnici Kupa Hrvatske u Rijeci nade Mladosti upisale su pobjedu rezultatom 12:2 (5:0, 4:0, 1:2, 2:0) te osigurale prvo mjesto u skupini D.

Ove sezone mladići Cavtata čak su dva puta pobijedili najmlađe Žapce (na Božićnom turniru u Splitu i na turniru Tomo Udovičić u Dubrovniku. Međutim kada je bilo najvažnije naši su mladići pokazali napredak i kako se trud trenera Sappea i njegovih snaga kroz godinu isplatio.

Ovom pobjedom osigurana je “jedinica” u skupini D, ali što je još važnije prenosimo sigurno 2 boda u četvrtfinalnu skupinu.

Žapci su odigrali izvrsno prvo poluvrijeme u kojem nisu primili pogodak, a postigli su ih čak 9. Do laganog opuštanja došlo je u trećoj četvrtini, ali niti u jednom trenutku nije došla u pitanje lagana pobjeda.

Trenera Sappea svakako mora veseliti raznovrsnost u napadu gdje nitko nije postigao više od 2 gola, a čak devetorica igrača su se upisala u listu strijelaca. 2 gola zabili su Brkić, Luković i Tkalčec dok su 1 zabili Jugovac, Habuda, Pantlik, Bušić, Kvaternik i Zaratustra-Mihaljević.

Mladostaši su slobodni u sljedećem kolu te će u petak poslijepodne u 20 sati igrati protiv drugoplasiranog iz skupine b, a to će vjerojatno biti Mornar. Pobjedom u tom susretu gotovo sigurno bi osigurali polufinale.