Posjeti HAVK Mladost web-shop

Tri Žapca za Hrvatsku a jedan za Srbiju

event 07.03.2019.

U nadolazećem susretu zadnjeg kola Europa kup/Svjetske lige protiv Srbije, koje se igra 12. ožujka u 17:30 na plivalištu u Sisku, izbornik Ivica Tucak pozvao je trojicu Žabaca: vratara Ivana Marcelića, Lovru Miloša i Ivana Buljubašića. U sastavu Srbije igrat će i jedan mladostaš Miloš Ćuk. Utakmice između Hrvatske i Srbije uvijek imaju svojevrsnu težinu, […]

U nadolazećem susretu zadnjeg kola Europa kup/Svjetske lige protiv Srbije, koje se igra 12. ožujka u 17:30 na plivalištu u Sisku, izbornik Ivica Tucak pozvao je trojicu Žabaca: vratara Ivana Marcelića, Lovru Miloša i Ivana Buljubašića.
U sastavu Srbije igrat će i jedan mladostaš Miloš Ćuk.
Utakmice između Hrvatske i Srbije uvijek imaju svojevrsnu težinu, pa tako i ova koja, rezultatski gledano, niočemu ne odlučuje. Već i prije zadnjeg kola su se oba sastava plasirala na završni turnir od 5.-7.4. u Zagrebu. U prilog tvrdnji da ove dvije reprezentacije naprosto ne znaju odigrati dosadnu utakmicu, ide i prvi susret odigran u prosincu u Nišu u kojem su, nakon peteraca, slavili igrači Srbije unatoč vodstvu Hrvata većim dijelom susreta.
Hrvatska vaterpolska reprezentacija će se predstojećeg vikenda okupiti u Zagrebu iz kojeg će u jutarnjim satima ponedjeljka, 11. ožujka doći u Sisak. Za isti je dan, od 11 do 12.30 sati predviđen i otvoreni javni trening Barakuda na Gradskom bazenu u Sisku. Utakmica je na rasporedu u utorak, 12. ožujka s početkom u 17.30 sati.